Apukädet, Lavamanagerit, Kiertuemanagerit ja Teknikot

Eventlines Services Oy tuottaa henkilöstöratkaisuja tapahtumiin.

 

Lavamanageri palvelut

Kauttamme saatavilla alan huippuosaajat esimerkiksi festivaalien, suurkonserttien, yritysjuhlien tai urheilutapahtumien lavamanagerointiin. Lavamanagereillamme on useiden vuosien kokemus eri suuruisien tapahtumien lavamanageroinnista ja "crew leadauksesta". Voimme tulla valmiiksi tuotettuun tapahtumaanne lavamanageriksi tai voimme osallistua jo esituotantovaiheessa suunnitteluun ja tekemään esituotantoja. 

Tarvittaessa toteutamme myös tapahtumien tai kiertueiden muuta tuotannollista työtä, kuten artistituotanto, tekninentuotanto yms.

 

Apukäsi palvelut

Oli sitten kyse suuresta festivaalituotannosta tai vaikka lavan matotuksesta, kauttamme saat ammattimaiset apukädet eri suuruisiin tapahtumiin. Kaikki työntekijämme ovat alalla useita vuosia toimineita alan ammattilaisia. 

 

Kiertuemanageri palvelut

Henkilöstöllämme on useiden vuosien kokemus myös kiertuemanageroinnista Suomen eturivin artistien kanssa, niin Suomessa, kuin muuallakin Euroopassa. Toteutamme myös ns. hostausta esimerkiksi ulkomaalaisille artisteille Suomen kiertueilla.

 

Teknikot

Henkilöstöstämme löytyy osaavia tekijöitä, oli sitten tarve valoteknikolle, ääniteknikolle, backlinerille, AV-teknikolle, trukkikuskille, lavarakentajalla tai laatikon työntäjälle. 

 

Backline

Teemme tiivistä yhteistyötä Nem Agencyn kanssa, joka toteuttaa ratkaisuja tapahtumien backline/soitin tarpeisiin.

www.nem.fi

Kysy tarjousta!

 

Äänentoisto

Teemme tiivistä yhteistyötä Rokkiloota Solutions Oy kanssa, joka toteuttaa äänentoisto- ja valoratkaisut suuriin ja pieniin tapahtumiin.

www.rokkiloota.com

Kysy tarjousta!